سلام. با مقدمه ای از سایت متمم، نوشته را شروع می کنم!
اگر با مفهوم مدیریت منابع که در درس تفکر استراتژیک متمم مطرح شده است آشنا باشید حتماً شما هم این دغدغه را دارید که مشکل امروز ما در بسیاری از حوزههای تکنولوژی، دسترسی بیش از حد به منابع است. یکی از این منابعی که هجوم آن باعث کاهش کارایی و اثربخشی فعالیتهای ما شده است، حجم زیاد اپلیکیشنهای موبایل برای گوشی های هوشمند است که قسمت زیادی از آنها به صورت رایگان یا ارزان قیمت در دسترس ماست.
به همین دلیل و با هدف استفاده بهتر از گوشیهای موبایل که همه ما یک یا چند عدد از آنها را در جیب و کیف خود داریم، خواستیم از دوستان متممی در زمینه استفاده بهتر از گوشیهای موبایل هوشمند کمک بگیریم.
خواهش ما این است که گوشی موبایل خودتان را نگاه کنید. از میان دهها برنامه و اپلیکیشن که خواسته و ناخواسته روی آن نصب کردهاید به آنهایی که بیشتر استفاده میکنید نگاه کنید و به این سوال ما پاسخ دهید:
اگر مجبور شوید همه اپلیکیشن های نصب شده روی موبایل خودتان، فقط ده مورد را نگه دارید و بقیه را پاک کنید، کدام ده مورد را نگه میدارید؟
ابتدا به صورت خلاصه در متمم جواب دادم اما ترجیح می دهم با استفاده از امکانات بیشتر صفحه شخصی ام نسبت به پنجره نظرات، شما را هم شریک کنم
من از سیستم عامل اندروید استفاده می کنم و فرض را بر این می گذارم که برنامه های پیشفرض سیستم، خارج از این لیست هستند.( که اگر نبودند، فقدان نرم افزار Gmail بسیار آزارم می داد!)
۱٫ فیدیبو
نرم افزار خرید، دانلود و خواندن کتاب! برای دوستان نسل جدید که با صفحه نمایش به همان خوبی می خوانند که با کتاب کاغذی!
نرم افزارهای مشابهی مانند کتابراه یا طاقچه هم نصب دارم اما به نظرم کتاب های بیشتری در فیدیبو پیدا می شود. اخیرا در حال خواندن کتاب ۱۹۸۴ در همین نرم افزار هستم!
جایگزین مناسب مایکروسافت افیس در اندروید! متاسفانه در قسمت ویرایش با مایکروسافت ورد آفیس اختلاف فاحشی دارد. اما برای خواندن عالی است. مخصوصا اسلایدها و پیدیاف!
مرورگری سبک که نسخه HD ان بیشتر به درد تبلت ها می خورد. البته فیل.ترینگ را رد نمی کند. صفحه اول مرورگر می توانید صفحه های مورد علاقه خود را داشته باشید و با حرکات دو انگشتی تب جدید باز کنید، ببندید یا بین تبها حرکت کنید.
۴٫ Evernote
می گویند نرم افزار یادداشت برداری. اما آنقدر امکانات دارد که شبیه اپلیکیشن های ذخیره فایل ابری شده! متن، دستنوشته، عکس، ویدیو، صدا و … را می توان ذخیره کرد.
روی همه نوع سیستم عامل ها نصب می شود و با هم همگام (سینک) هستند. حتی افزونه کروم هم دارد تا شما به راحتی هرچه تمامتر چیزی که می بینید را ذخیره کنید!
جدا از این امکانات می توانید نوشتههای خود را دستهبندی کرده و در دفترهای جداگانه قرار دهید تا دسترسی به آنها آسانتر شود.
امکان به اشتراک گذاشتن نوشته ها و دفترها با دوستان هم وجود دارد. آنها هم میتوانند نظرات خود را همانجا اعلام کنند
حتی اگر نرم افزار را ندارید از طریق نسخه وب می توانید به یادداشتهای خود دسترسی داشته باشید.
البته قابلیتهای پولی هم دارد اما نسخه رایگاناش هم کافی و جامع به نظر میآید
۵٫ Twilight
اول که نصب کردم فکر نمی کردم اینقدر به درد بخورد!
من آخر شب معمولا از تبلت کتاب می خوانم یا چند سایت را مرور می کنم. اما نور تبلت چشمم را اذیت میکرد!
این نرم افزار نور صفحه را هرچقدر که بخواهید کاهش می دهد و کمک می کند چشمانتان با نور شبیه به غروب خورشید احساس خواب آلودگی داشته باشند.
در اینکه ES file explorer ، بهترین اپلیکیشن مدیریت فایل است هیچ شکی نیست! امکان چند پنجرهای، میانبرها، جستوجو، تمها، زیبایی و … این عنوان را لایق او میسازد!
اما این اپلیکیشن خیلی فراتر از این ها کار می کند؛ قابلیت اتصال به سرور های FTP, Cloud, انتقال فایل با وای فای یا بلوتوث و یا حتی گرفتن بک آپ و پاک کردن فایل های اضافه نرم افزار ها از دیگر امکانات این شاهکار میباشند
به صورت ساده، اگر این نرم افزار را نصب کردید، دیگر نیازی به موزیک پلیر، دراپ باکس، وین رار، گالری، وای فای ترنسفر، ریموت منجر و … ندارید!
پیشنهاد می کنم توضیحات خود نرم افزار را بخوانید. من خیلی در حقش اجحاف کردم!
۷٫ CamScanner
برای ما دانشجو ها که اسکنر نداریم یک موهبت است! از تمرین عکس می گیریم و خیلی شیک نسخه PDF با تمام تغییرات لازم را تحویل می دهد.
اگر چند دستگاه هم دارید با اسکن در هرکدام، فایل ها به بقیه هم از طریق اینترنت منتقل میشود.
البته نرم افزار ماکروسافت لنز را هم نصب کردم، خروجی بهتری دارد اما سنگین تر است! برای دستگاه های نه چندان قوی، همین را ترجیح می دهم!
۸٫OALD
دیکشنری آفلاین انگلیسی به انگلیسی اکسفورد. با تلفظ آفلاین همه کلمات (خیلی از دیکشنری های آفلاین برای تلفظ نیاز به نت دارند)
البته با قیمت نجومی ای که دارد کسی از ما دانشجو ها حداقل به این راحتی نزدیکش نمی شود اما متاسفانه یا خوش بختانه نسخه کرک شده به راحتی در دسترس است.
۹٫ Telegram
مسنجر عالی! روی همه دستگاه ها حتی تحت وب هم کار میکند. فورا اطلاعات در تمامی دستگاهها همگام میشود.
از آنجا که تقریبا همه با تلگرام آشنایی دارند صرفا دو نکته جالب می گویم
تلگرام توسط یک شخص روسی که از کشور خود فرار کرده بود ساخه شد و از آن ابتدا برای ارتباط امن با برادر خود استفاده میکرد!
این شرکت هر سال مسابقهی شکستن قفلهای امنیتی خود را برگزار می کند و صدها هزار دلار جایزه آن است که نشاندهندهی اعتماد کامل شرکت به امنیت اپلیکیشن خود است.
۱۰٫ Instagram
نیاز به توضیح ندارد!
شما هم اگر نرم افزار دیگری مد نظر دارید خوشحال می شوم در موردش توضیح دهید 🙂
۲ دیدگاه دربارهٔ «ده اپلیکیشن برتر اندروید من»
بین همهی این نرمافزراها إورنوت یک چیز دیگر است
قطعا دردانهی نرمافزارهای اندرویدی بنده است
دروغ نگفتهام اگر بگویم
بسیار عصبانی و ناراحت و… میشوم
اگر این شرکت آمریکایی هوس کند کاربران ایرانی خودش را تحریم کند
احتمالا از شدت عصبانیت متنی خواهم نوشت
سراسر فحش و دریوری
و هم در وبلاگم منتشر خواهم کرد
هم برایشان ایمیل خواهم کرد
حتی شاید به یک مرکز بین المللی شکایت هم بکنم
و غیره و غیره و غیره
🙂
خیلی جالب بود ????